Στη μεγάλη οθόνη ο έρωτας Μπάρακ - Μισιέλ Ομπάμα

Article featured image
Article featured image

Η πρώτη γνωριμία, τα πρώτα συναισθήματα και το πρώτο φιλί που δόθηκε ένα καλοκαιρινό μεσημέρι του 1989 ανάμεσα στο μετέπειτα προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, είναι το κεντρικό θέμα γύρω από το οποίο θα κινηθεί η νέα, βιογραφική ταινία «Southside With You».



Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ο τότε φοιτητής της Νομικής στο Χάρβαρντ, Μπαράκ Ομπάμα και το κορίτσι που μόλις γνώρισε στο Σικάγο, Μισέλ Ρόμπινσον.

Το όνομα της ηθοποιού που θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο διέρρευσε. Σύμφωνα με το Deadline.com πρόκειται για την Τίκα Σούμπτερ, πρώην μοντέλο, η οποία έχει μέχρι στιγμής υποδυθεί ρόλους μόνο στη μικρή οθόνη.

Αναζητείται ακόμα ο ηθοποιός ο οποίος θα υποδυθεί τον ερωτευμένο μετέπειτα πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα, στην περίοδο της ζωής του που προσπαθούσε απεγνωσμένα να κάνει τη Μισέλ Ρόμπινσον να τον ερωτευθεί.

Σύμφωνα πάντα με το Deadline.com, τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ρίτσαρντ Τέιν.

Για το ρόλο του Ομπάμα, μέχρι στιγμή ακούγονται διάφορα ονόματα υποψηφίων που ξεκινούν από τον ράπερ Drake και φτάνουν μέχρι τον μουσικό και ηθοποιό γιο της Νταϊάνα Ρος, Εβαν.

Η παραγωγός της ταινίας Τρέισι Μπινγκ δήλωσε ενθουσιασμένη για την δημιουργία ενός φιλμ «...που θα ρίξει φως σε μια από τις ωραιότερες ιστορίες αγάπης όλων των εποχών». Και συμπλήρωσε: «Ανυπομονούμε να βρούμε τον τέλειο Ομπάμα».

Η ταινία θα στηριχθεί σε γεγονότα της ζωής των Ομπάμα, που έχουν οι ίδιοι εξομολογηθεί όπως το πρώτο τους ραντεβού, στη διάρκεια του οποίου έκαναν μια μεγάλη βόλτα και είδαν στο σινεμά τη ταινία του Σπάικ Λι, «Do the right thing» και το πρώτο τους φιλί, στην περιοχή του Χάιντ Παρκ. έξω από ένα κατάστημα της αλυσίδας παγώτων, Baskin Robbins -στο οποίο σήμερα έχει τοποθετηθεί αναμνηστική πλακέτα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ