Τους «ιπτάμενους αναρχικούς» τους ξέρεις;

Article featured image
Article featured image

Ούτε και εμείς. Κανείς δεν είχε υπόψη τους συγκρεκριμένους μέχρι ψες. Στο χθεσινό λοιπόν δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 Ελλάδος φιλοξενήθηκε το… ‘φανταστικό’ ρεπορτάζ με τίτλο «Επιθέσεις κατά των ΜΑΤ με παρκούρ στις ταράτσες των Εξαρχείων». Θεϊκό;

Το ρεπορτάζ περιέγραφε, μέσες άκρες, τους κουκουλοφόρους… νίντζα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί μες στην Αθήνα που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Εννοείται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό κανάλι υπερβάλλει για να περάσει τις θέσεις του, βαφτίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Όπως και να ‘χει, το θέμα μας δεν είναι αυτό αλλά οι… φανταστικές «ρίψεις μολότωφ από αέρος» που έριχναν οι νίντζα που λέγαμε.

 

Απ’ το συγκεκριμένο κανάλι ξεπήδησε λοιπόν χθες η ‘νέα’ αυτή ομάδα αναρχικών, για να προσγειωθεί ανώμαλα στο… τουίτερ και, βεβαίως, να προκαλέσει αλυσιδωτές, χιουμοριστικές αντιδράσεις.

Το hashtag #iptamenoi_anarxikoi έκλεψε την νίντζο-παράσταση με τα απολαυστικά σχόλια και εικόνες που έστελναν αυτοί που δεν πείθονται πια απ’ τις δημοσιογραφικές μανούβρες.

Enjoy! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ