Ο γύρος του κόσμου σε 30 ημέρες [με 86.000 ευρώ]

Article featured image
Article featured image

Η τουριστική βιομηχανία δεν έχει όρια. Χρήματα μόνο χρειάζεται να έχεις έτσι ώστε να μπορείς να τα απολαύσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, για να μπορείς να απολαύσεις το νέο προϊόν της Four Seasons, τις αεροπορικές κρουαζιέρες πολυτελείας, πρέπει να διαθέτεις 119.000 δολάρια (86.000 ευρώ). Τόσο κοστίζει (κατά άτομο) ο γύρος του κόσμου σε έναν μήνα με ένα ιδιωτικό τζετ, που διαμόρφωσε κατάλληλα η καναδική αλυσίδα ξενοδοχείων.

Οι 52 επιβάτες που μπορεί να φιλοξενήσει το τζετ απολαμβάνουν κανονικό κρεβάτι, την κουζίνα των σεφ της αλυσίδας και Wi-Fi εν πτήσει. Οι αεροκρουαζιέρες της Four Seasons θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2015. Και οι «σκάλες» που θα κάνει το αεροσκάφος θα είναι πολλές και μαγευτικές. Θα σταθμεύσει στο Λος Αντζελες, στη Χαβάη, στο Μπαλί για κολύμπι, στην Ινδία για το Ταζ Μαχάλ και στο Πεκίνο για την Απαγορευμένη Πόλη.

Για ταπεινότερα πορτοφόλια και φιλότεχνους υπάρχει και ένα άλλο πρόγραμμα της εταιρείας, 16 μόνο ημερών, που κοστίζει 69.000 δολάρια (50.000 ευρώ) και προβλέπει στάσεις στο Μιλάνο για την περίφημη Σκάλα, στην Πράγα για την παρακολούθηση παράστασης του περίφημου Μαύρου Θεάτρου, ακόμη και στην Αγία Πετρούπολη, για μια βραδιά ενός αξέχαστου μουσικοχορευτικού γκαλά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ