Ας δώσουμε ότι μας περισσεύει [Απόψε και αύριο]

Article featured image
Article featured image

Η καρδιά του Κύπριου «μιλά». Όποτε πρέπει, το κάνει. Και ειδικά σε προσπάθειες όπως το Telethon, ως λαός, είμαστε ευτυχώς πάντοτε ανοιχτοχέρηδες.

 

Χθες στο Προεδρικό, στους κήπους, το vibe ήταν μαγικό. Η Τσαλιγοπούλου τραγουδούσε με την ψυχή της, τόσο γιατί αυτό ξέρει πάντοτε να κάνει αλλά κυρίως γιατί ο σκοπός ήταν ιερός. Ναι μεν οι εκδηλώσεις για την εκστρατεία πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η κορύφωση όμως έρχεται τον Ιούνιο με τις 3 πιο μεγάλες εκδηλώσεις. Το εισιτήριο ήταν στα €30, ο οι καρέκλες γέμισαν, το κοινό απόλαυσε μια όμορφη καλοκαιρινή συναυλία και τα έσοδα θα διαθετούν εξ ολοκλήρου στο «Telethon 2014». Τόσο απλά και τόσο όμορφα.

Απόψε ο Τηλεμαραθώνιος

Η δεύτερη μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 18/6. Ο λόγος για τον Τλεμαραθώνιο από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Πρόκειται για ένα ζωντανό, πολυσύνθετο πρόγραμμα, στόχος του οποίου είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Το πρόγραμμα θα έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς, μεταξύ άλλων, στο στούντιο θα είναι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή.

Αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης, ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και προσωπικότητες από διάφορους χώρους θα βρίσκονται στο στούντιο, ενώ στην παρουσίαση θα είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου. Οι τηλεθεατές θα μπορούν όπως κάθε χρόνο να κάνουν την εισφορά τους μέσω τηλεφωνικών κλήσεων.

Αύριο ο έρανος

Την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί μεγάλος παγκύπριος έρανος σε υπεραγορές, αλλά και κτίρια εταιρειών και κυβερνητικών υπηρεσιών.                                                                                                                                                                                         

Το Telethon είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός, στόχος του οποίου είναι η οικονομική στήριξη των μυοπαθών συνανθρώπων μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, οικονομική στήριξη επιστημονικών ερευνών για την ανεύρεση διάγνωσης και θεραπείας, καθώς και για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τις νευρολογικές και γενετικές ασθένειες.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ωραίο ταξίδι προσφοράς είναι, εδώ και 4 χρόνια, η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και ο Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ, ενώ η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι ο μεγάλος χορηγός του Telethon.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ