Τα χιλιάδες ευρώ για τα μάτια του Τζέρεμι

Article featured image
Article featured image

Έως και 22.000 ευρώ το μήνα προσφέρουν πρακτορεία μοντέλων για να κλείσουν συμβόλαιο με τον 30χρονο Τζέρεμι Μικς, ο οποίος έγινε παγκοσμίως διάσημος μετά τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία από την αστυνομία του Στόκτον στην Καλιφόρνια.

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά που η αστυνομία ανέβασε τη φωτογραφία του Τζέρεμι στο λογαριασμό της στο Facebook, ακολούθησε ένας άνευ προηγουμένου παροξυσμός από γυναίκες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, δίνοντας του αδιαμφισβήτητα τον τίτλο του πιο «σέξι» εγκληματία στον κόσμο.

Ένα από τα πρακτορεία που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι το Blaze Modelz , το οποίο έχει στο πελατολόγιό του οίκους του διαμετρήματος του Αρμάνι και του Βερσάτσε.

Η μητέρα του Τζέρεμι, Κάθριν, δημιούργησε μια σελίδα υποστήριξης στο ίντερνετ για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε το παιδί της να έχει μια «δίκαιη» δίκη.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει τον Μικς «σεσημασμένο» εγκληματία, ενώ η μητέρα του λέει ότι συνελήφθη αναίτια ενώ πήγαινε στη δουλειά. Φοβάται ότι τα τατουάζ του γιου της θα αναπαράγουν το στερεότυπο του κακού παιδιού.

Ο Τζέρεμι Μικς έχει και παλιότερα καταδικαστεί σε φυλάκιση εννέα ετών για κλοπές αυτοκινήτων και έχει άλλη μια διετή φυλάκιση για μικροκλοπές. 


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ