Ο Έλληνας «Bartender of the year 2014» στο Elixir [Τέο Σπυρόπουλο]

Article featured image
Article featured image

O Τέο Σπυρόπουλος θα σου φτιάξει υπέροχα κοκτέιλ και συνάμα το κέφι στο λεμεσιανό Elixir Cocktail Bar.

Ο Τέο Σπυρόπουλος δεν φέρει καθόλου τυχαία τον τίτλο του «Bartender of the year 2014» στην Ελλάδα, αφού οι χορευτικές του κινήσεις στην προετοιμασία των κοκτέιλ και το ιδιαίτερό του στυλ δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν που θα επισκεφθεί το «Tailor Made», στο οποίο εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Το πάθος του για την Ιαπωνία και συγκεκριμένα για το Ιαπωνικό bartending ξεκίνησε από το 2013 όταν παρευρέθηκε σε ένα σεμινάριο στη Σλοβακία. Για να εισβάλει όμως στα βαθύτερα μυστικά της τέχνης, επισκέφθηκε την Ιαπωνία, όπου παρακολούθησε σεμινάρια με τον Takayuki Suzuzki, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος bartender στη χώρα του και bar manager στο Tokyo Park Hotel. Άρχισε φτιάχνοντας umami cocktails και μαθαίνοντας τα μυστικά που ξεχωρίζουν το ιαπωνικό ουίσκι. Το αγαπημένο του υλικό είναι ο πάγος, το οποίο σκαλίζει μπροστά στα μάτια των θεατών του για να φτιάχνει τα ιδιαίτερα του κοκτέιλ.

Ο ίδιος λοιπόν θα βρεθεί πίσω από την μπάρα του Elixir Cocktail Bar, απ’ όπου θα σε μυήσει στο ιαπωνικό bartending φτιάχνοντας σου υπέροχα κοκτέιλ και φυσικά το κέφι. Μην το χάσεις!

Κυριακή 20 Ιουλίου, Elixir Cocktail Bar, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25345678.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ