Δεν καίγεται να αποκτήσει τις Κυπριακές η Ryan

Article featured image
Article featured image

H Ryan Air δεν καίγεται και ιδιαίτερα να αποκτήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές. Το ενδιαφέρον το έχει εκδηλώσει επειδή ουσιαστικά της το είχε ζήτησε η κυπριακή κυβέρνηση.

«Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες κληροδοτούν τεράστια ζητήματα: συνταξιοδοτικά σχέδια, ιστορικό ζημιών και φαίνεται ότι θα πρέπει να επιστρέψουν περίπου 100 εκατ. ευρώ κρατικής ενίσχυσης», δήλωσε τη Δευτέρα στο Λονδίνο ο CEO της εταιρείας - κολοσσού Μάικλ Ο' Λίρι.

Η Ryanair μαζί με άλλες 20 εταιρείες, εξήγησε ο Ο’Λίρι, εκδήλωσαν την περασμένη εβδομάδα μη δεσμευτικό ενδιαφέρον για τις Κυπριακές Αερογραμμές, το οποίο είναι ένα βήμα πριν από την υποβολή δεσμευτικών προσφορών.

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair δεν κλείνει την πόρτα στην Κύπρο γενικότερα. Αντίθετα. Η εταιρεία, ανέφερε, επιθυμεί να αναπτύξει τις δραστηριότητές της ψάχνει τρόπους ανάπτυξης των αγορών της Μέσης Ανατολής χρησιμοποιώντας την Κύπρο ως βάση.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε μαζί τους σε όλα αυτά», πρόσθεσε ο Ο` Λίρι αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με την Κυπριακή Δημοκρατία για την ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ