Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά και ενήλικες [με υπογραφή!]

Article featured image
Article featured image

Το Θέατρο Λέξη, που ίδρυσαν το 2003 ο Γιώργος Τσιάκκας και η Χριστίνα Παυλίδου, εγκαινιάζει το Καλλιτεχνικό του Εργαστήρι προσκαλώντας παιδιά και ενήλικες, σε ένα ταξίδι γνωριμίας με την τέχνη του θεάτρου, ένα ταξίδι έκφρασης, δημιουργικότητας, και διασκέδασης.

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι θα προσφέρει προγράμματα θεάτρου, εκφραστικής κίνησης και τραγουδιού που απευθύνονται σε παιδιά (από 6 χρονών) και ενήλικες, σε τμήματα ως ακολούθως: 6-9 χρονών, 10-14 χρονών, 15-18 χρονών και τμήματα ενηλίκων.

Στα προγράμματα, αυτά, όλα οκτάμηνης διάρκειας, θα διδάξουν οι: Χριστίνα Παυλίδου: ηθοποιός, Διεθύντρια του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, Χριστίνα Κωνσταντίνου: ηθοποιός, Αντιγόνη Τασουρή: χορογράφος, κινησιολόγος, Χριστίνα Αργύρη: μουσικός, τραγουδίστρια.

Στα προγράμματα για παιδιά άνω των 15 χρονών συμπεριλαμβάνονται και μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές της Κύπρου και της Ελλάδας. Θα προσφέρονται επίσης προγράμματα συγγραφής θεατρικού έργου/ τηλεοπτικού σεναρίου από τον Γιώργο Τσιάκκα.

Τα προγράμματα θα είναι σε συνεχή διαδικασία εξέλιξης και θα εμπλουτιστούν με νέους συνεργάτες προσεγγίζοντας νέες ενότητες της καλλιτεχνικής και θεατρικής αγωγής.

Τα προγράμματα θα προσφέρονται στο Δημοτικό Σχολείο GC School of Careers (Τέρρα Σάντας 6-8, 2001 Στρόβολος, Λευκωσία) και στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών (Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 57, Λατσιά).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου: 70005678 και http://www.theatrolexi.com/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ