3x3 το weekend στον Πρωταρά

Article featured image
Article featured image

Τα γήπεδα στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά είναι ήδη στη θέση τους, οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν και ο κόσμος ετοιμάζεται να βιώσει και φέτος από κοντά ένα τεράστιο καλοκαιρινό υπερθέαμα!

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ, ο Δήμος Παραλιμνίου και το σωματείο Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, διοργανωτές του 2ου «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες», ανακοινώνουν πως οι εγγραφές για τη διοργάνωση έχουν κλείσει, αλλά και πως έχει ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών από ομάδες, σε σχέση με τα προηγούμενα επίσημα «3x3» της ΚΟΚ!

Αυτό δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τον θεσμό και ειδικά φέτος, όπου οι νικητές της κατηγορίας των ανδρών θα ανταμειφθούν με συμμετοχή στο διεθνές «FIBA 3x3 World Tour Challenger» που θα γίνει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!

Το συγκεκριμένο έπαθλο, έρχεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη επισημότητα και αξία στη διοργάνωση, ενώ μαζί ανεβάζει περισσότερο το ενδιαφέρον των αθλητών και χιλιάδων θεατών που θα ζήσουν το 2ο «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες». Τονίζεται πως πλούσια δώρα θα δοθούν και στους νικητές των υπόλοιπων κατηγοριών.

Σε εξέλιξη και το καμπ

Άλλη μια καινοτομία στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης στον Πρωταρά είναι το ότι διεξάγεται από τις αρχές αυτής της εβδομάδας το «ΟΠΑΠ Basketball Camp» για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Αφού διδαχθούν τα βασικά μυστικά του μπάσκετ, τα παιδιά θα ζήσουν τις δικές τους μαγικές στιγμές, αφού θα δώσουν το πρωί του Σαββάτου αγώνα επίδειξης 3x3, μπροστά από χιλιάδες θεατές στην κεντρική πλατεία Λευκόλλα του Πρωταρά, μπροστά από το ξενοδοχείο Odessa! Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο 16-17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προβολής του αθλήματος στον ίδιο χώρο.

Και όχι μόνο μπάσκετ

Όπως πέρσι και φέτος οι διοργανωτές έχουν διευθετήσει όπως η γιορτή του μπάσκετ να έχει να προσφέρει όμορφες στιγμές όχι μόνο στους αθλητές, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι αθλητές των αγώνων «3x3» και όσοι διαγωνιστούν σε τρίποντα και καρφώματα θα πάρουν ενέργεια από το Power Horse, που θα τους προσφέρουν τα promo girls, ενώ η Malthouse θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι του διημέρου, με τον DJ να ανεβάζει τη διάθεση ακόμα περισσότερο. Τέλος, τη δική τους δροσιά στη διάρκεια του διημέρου θα δώσουν και οι cheerleaders της σχολής χορού FIMI.

Υποστηρικτές 2ου επίσημου «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες»: Cyta, GAP Vassilopoulos, Power Horse, Presse Café, Anastasiou Awards, Malthouse, Kapnos Airport Shuttle.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ