Η Ίμπιζα και η Μύκονος φέτος [όπως τις έζησε ένας Άγγλος δημοσιογράφος]

Article featured image
Article featured image

Η Ίμπιζα έχει φέτος φάει τη σκόνη της Μυκόνου σε όλα εκτός από τον σεξουαλικό τουρισμό, αναφέρει σε ένα αρκετά γαργαλιστικό δημοσίευμα στο λονδρέζικο περιοδικό Spectator ο αρθρογράφος που υπογράφει με το ψευδώνυμο «Taki».

Περιγράφοντας τις προσωπικές του περιπέτειες στα δύο νησιά, ο αρθρογράφος κάνει μια ενδελεχή σύγκριση μεταξύ των δύο θερέτρων που τα τελευταία χρόνια κονταροχτυπιούνται στο ποιο από τα δύο θα πάρει τελικά τα σκήπτρα της καλοκαιρινής διασκέδασης.

Ίσως τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρεται, λόγω της οικονομικής κρίσης, το ισπανικό νησί να νικούσε, φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Ίμπιζα έχει φάει τη σκόνη της Μυκόνου στα περισσότερα ζητήματα.

Όλοι οι παράγοντες της αγοράς, αλλά και οι απανταχού κλάμπερς αναφέρουν πως η Μύκονος φέτος ήταν πολύ καλύτερη «τόσο από άποψη κόσμου, όσο και σε ό,τι αφορά το επίπεδο υπηρεσιών και διασκέδασης.

Η Μύκονος, προσθέτει ο Taki, έχει καλύτερα νερά, είναι φθηνότερη στα κλαμπ και στα ρεστοράν, υστερεί όμως σε ένα πράγμα: στον σεξουαλικό τουρισμό.

«Η Ίμπιζα προσελκύει τις πρωτοκλασάτες ιέρειες του πληρωμένου έρωτα, τη στιγμή που στη Μύκονο φτάνουν τα κατακάθια» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιωματικό του ρεπορτάζ ο Άγγλος δημοσιογράφος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ