Ο Σαββόπουλος γιορτάζει στην Κύπρο! [με 3 συναυλίες]

Article featured image
Article featured image

Ο Διονύσης Σαββόπουλος γιορτάζει και παρουσιάζει στην Κύπρο ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα, βασισμένο στη μελωδία, στο στίχο και τη φωνή.

Γιορτάζοντας φέτος τα 50 του χρόνια στο τραγούδι, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που διατρέχει όλη του τη μουσική πορεία, επιλέγοντας τραγούδια, πάντα ζωντανά, μέσα από την κιθάρα και τη φωνή του, με τη συνοδεία ενός πιάνου.

Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια που μ΄αυτά αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε, σε μια Σαββοπουλική εκδοχή, που φέρει τη μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα, με όλες τις ιδιαίτερες ικανότητές του, τη φωνή, το λόγο, την κίνηση, τους στίχους και τη μουσική να πρωταγωνιστούν για δύο ώρες στη σκηνή.

Μια από τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει απλά, καθαρά κι απέριττα τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο. Στο πιάνο, συνοδοιπόρος του στις συναυλίες, θα είναι ο Στάθης Άννινος.

Οι συναυλίες θα δοθούν ως ακολούθως: Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακος & Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ», Μαρίνα Λεμεσού. Πληρ. 77777040.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ