Ήρθε στην πόλη το Γουνί!

Article featured image
Article featured image

Υπάρχει η άποψη ότι, ένα από πιο σημαντικά στοιχεία σε ένα χώρο και δη σε ένα μαγαζί που φιλοξενεί κόσμο, είναι ο φωτισμός. Αν δεν είναι ατμοσφαιρικός, καλοσχεδιασμένος και τόσο όσο, μπορεί άνετα να καταστρέψει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει, ενώ αντίθετα, ένα όχι και τόσο ωραίο μαγαζί (σε ότι αφορά στη διακόσμηση και γενικά στην αισθητική) ο φωτισμός μπορεί να το καταστίσει ωραίο.

 

Στην περίπτωση του Γουνί, του νέου Amusement Bar στη Λευκωσία, τόσο η διακόσμηση όσο και ο φωτισμός, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα θελκτική, ιδανική για ουσιαστική διασκέδαση με καλή μουσική, ωραία ποτά, gourmet πιάτα και καλή παρέα.

Η διακόσμηση παραπέμπει στη Βικτοριανή Εποχή ενώ έντονο είναι τα στοιχείο του τσίρκου και του λούνα παρκ, με αρκετά elements και από τα δύο. Θα λατρέψεις τα φωτιστικά-καπέλα, τους πίνακες στον τοίχο με τις επιβλητικές κορνίζες, από του οποίου ξεχειλίζει η φρίκη αλλά και το χιούμορ, την επιβλητική (α λα Λας Βέγκας) φωτεινή επιγραφή στην είσοδο, τις βελούδινες κουρτίνες με τα χρυσά κρόσσια πίσω από το μπαρ αλλά και τα «αλογάκια» του λούνα παρκ που δεσπόζουν

Πίσω από το μακρύ μπαρ βρίσκεται ο Παντελής (γνωστός από τη θητεία του στο Λεμεσιανό Library), φτιάχνοντας ωραία κοκτέιλ και σερβίροντας μπίρες και ποιοτικά κρασιά κυρίως από Ελλάδα, Χιλή και Ισπανία, στα decks ως resident DJ είναι ο Βαγγέλης, με πέρασμα από Παλιά Ηλεκτρική, Cliff, Χαμάμ, The Gym κλπ και με μουσικές επιλογές από Swing, Jazz και Latin μέχρι Μαραβέγια και Burger Project, ενώ στο Γουνί πέραν από ποτό μπορείς να παραγγείλεις επίσης gourmet σπιτικά burgers, sandwiches και pizza.



Το Γουνί είναι ανοικτό από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή από τις 17.00 ως τις 02.00 και το Σάββατο από τις 20.00 ως τις 02.00.

Χριστόδουλου Σώζου 2Ε, Λευκωσία. Πληρ. 22101587.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ