Κράζουν τη Μις Λίβανος για σέλφι μαζί με τη Μις Ισραήλ

Article featured image
Article featured image

H Μις Λίβανος Saly Greige προσπαθεί εδώ και μέρες να υπερασπιστεί τον εαυτό της εξαιτίας μιας selfie με την Μις Ισραήλ Doron Matalon, στη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς της Μις Υφήλιος. 



Οι διαγωνιζόμενες Μις Υφήλιος βρίσκονται στο Μαϊάμι και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη βραδιά του τελικού στις 25 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων καλούνται να φωτογραφηθούν ή να εμφανιστούν κάπου προκειμένου να προωθήσουν τον διαγωνισμό.

Η Doron Matalon δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα μια φωτογραφία στην οποία συντροφιά της έχει τις δύο διαγωνιζόμενες από την Ιαπωνία και την Σλοβενία και την υποψήφια από το Λίβανο. Η φωτογραφία δέχτηκε αμέσως κριτική από τους ανθρώπους στο Λίβανο και την εφημερίδα The Daily Star.    

Το ρεπορτάζ επιτέθηκε στην υποψήφια και της υπενθύμισε πως απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή Λιβανέζων και Ισραηλινών μια και από το 2006 οι δύο αυτές χώρες είναι ορκισμένοι εχθροί. Διάφορα άλλα δημοσιεύματα κατηγόρησαν την υποψήφια για προσβολή και όταν το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις της ζήτησαν να παραιτηθεί από την εκπροσώπηση του τίτλου για λογαριασμό του Λιβάνου.

«Δεν με ξαφνιάζει, αλλά με στεναχωρεί» ανέφερε.  

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έντονη κριτική, η Μις Λίβανος αποφάσισε να απαντήσει και παράλληλα δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία έχοντας όμως κόψει την Μις Ισραήλ.

Η Saly Greige ισχυρίστηκε πως η συνυποψήφιά της έκανε photobombing και τράβηξε την φωτογραφία παρά την θέληση τους ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία επαφή μαζί της όπως παραδοσιακά προβλέπεται για κάθε Λιβανέζο.  

Η Doron Matalon η οποία βρέθηκε εκτεθειμένη μετά την απάντηση της αντιπάλου της, αρνήθηκε να κρατήσει την ίδια απολογητική στάση και απλά ανέφερε πως είναι λυπηρό να μη μπορούν δύο γυναίκες και δύο λαοί να τα βρουν για λίγες μέρες.   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ