Έναρξη απευθείας σύνδεσης Λάρνακας - Τελ Αβίβ

Ακόμη πιο κοντά μας έρχεται το κοσμοπολίτικο Τελ Αβίβ, μετά την ανακοίνωση της AEGEAN για έναρξη απευθείας σύνδεσης από τη Λάρνακα.


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, από τις 3 Φεβρουαρίου η ΑEGEAN θα συνδέει τους δύο προορισμούς με 3 πτήσεις την εβδομάδα μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος.

Με την έναρξη, ωστόσο, του θερινού προγράμματος οι πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ, θα είναι καθημερινές, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας που παρουσιάστηκε στη Λευκωσία στις 13 Ιανουαρίου,  από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14. Η συνολική ετήσια χωρητικότητα θα ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο θέσεις για άμεσες συνδέσεις με την Ελλάδα, αλλά και 7 επιπλέον χώρες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ