Ο Θέμης Καραμουρατίδης δίνει ένα «Καινούριο φιλί» στη Γιώτα Νέγκα

Article featured image
Article featured image

Μια σπουδαία φωνή κι ένας από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες έρχονται στην Κύπρο με μία παράσταση που αγαπήθηκε όπου κι αν παρουσιάστηκε! Και αυτό δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις!

Οι δύο καλλιτέχνες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα της σεζόν που πέρασε. Γι’ αυτό και κάθε Δευτέρα ο Σταυρός του Νότου γέμιζε ασφυκτικά, με το κοινό να συμμετέχει με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούργιο.

Γι’ αυτό και επέστρεψε και φέτος, για δεύτερη χρονιά, πλην όμως για 4 μόνο παραστάσεις. Και γι’ αυτό και κάποιοι αποφάσισαν να μας το παρουσιάσουν και στην Κύπρο.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης έρχονται στο νησί για να ανταλλάξουν το «Καινούριο φιλί» τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούργιο υλικό, να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο, Λάρνακα, 20.30. Πληρ. 24665795.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, Μουσική Σκηνή RED, παλιά Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 22767711.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ