Πέθανε ο πρωταγωνιστής του Χίτσκοκ

Article featured image
Article featured image

Έφυγε από τη ζωή ο Αυστραλός ηθοποιός Ροντ Τέιλορ, ο πρωταγωνιστής της κλασικής ταινίας του Αλφρεντ Χίτσκοκ «Τα πουλιά».

 

Ο Τέιλορ γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1930 και πέθανε την Τετάρτη στην Αυστραλία, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 85 του χρόνια.

Εκτός από «Τα Πουλιά» έχει πρωταγωνιστήσει σε αξιόλογες ταινίες όπως «Η Μηχανή του Χρόνου», «Seven Seas to Calais», «Μια Κυριακή στη Νέα Υόρκη», « Young Cassidy», «Dark of the Sun», «The Liquidator», «The Train Robbers», «Άδωξοι Μπάσταρδοι» και πολλά άλλα.

Ο Τέιλορ ήταν παντρεμένος επί 34 χρόνια με την Κάρολ Κικουμούρα, και είχε αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο του με τη Μαίρη Χίλεμ, τη Φελίσια.

Με τη Χίλεμ παρέμεινε παντρεμένος για σχεδόν επτά χρόνια (1963-1969), ενώ μόλις για τρία χρόνια από το 1951 έως το 1954 ήταν παντρεμένος με την Πέγκι Γουίλιαμς.

Η 50χρονη Φελίσια, η οποία εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο CNN, δήλωσε για τον πατέρα της στο περιοδικό People: «Ο πατέρας μου λάτρευε τη δουλειά του. Η υποκριτική ήταν το πάθος του, την αποκαλούσε μια τέχνη τιμής και κάτι χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσε να ζήσει».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ