Αγλαντζιά: «Το κάνουν σιωπηλά για να αποφύγουν τις αντιδράσεις»

Διαφορετική άποψη από τους «αγανακτισμένους» Αγλαντζιώτες έχουν οι δημοτικοί τους σύμβουλοι για τις προωθούμενες αναπλάσεις, αφού με συντριπτική πλειοψηφία ενέκριναν χθες τα σχέδια.

 


Article featured image
Article featured image

Με δεκαπέντε  ψήφους υπέρ και μόνο δύο κατά εγκρίθηκαν τελικά χθες από το δημοτικό συμβούλιο Αγλαντζιάς τα έργα που προωθούνται για διαπλατύνσεις λεωφόρων της περιοχής και για τα οποία κάποιοι πολίτες αντιδρούν έντονα.

Μέσω της σελίδας «Σώστε τα δάση Αθαλάσσας και Ακαδημίας» οι διαμαρτυρόμενοι, οι θερμότεροι εκ των οποίων μαζεύτηκαν έξω από το Δημαρχείο την ώρα της ψηφοφορίας, ισχυρίζονται πως «εκτός του ότι θα κόψουν αρκετά δέντρα από το πάρκο Ακαδημίας, αυτό είναι ουσιαστικά και ο προπομπός για το ολοκληρωμένο πολεοδομικό σχέδιο που θα ενώσει το Mall με το Σοπάζ, περνώντας μέσα από τα πάρκα Αθαλάσσας και Ακαδημίας».

Όπως το υπολογίζαμε έγινε, σημειώνουν.

«Το κάνουν αργά και σιωπηλά για να αποφύγουν τις αντιδράσεις του κόσμου».

Πάντως, εκτός από τον Δήμαρχο και σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, υπέρ των έργων έχει τοποθετηθεί και η ομάδα πολιτών Urban Cyprus, που βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις «προσωπικά συμφέροντα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ