Έφτασαν στην Κύπρο τα Playboy Condoms

Πρόκειται για προφυλακτικά κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας φυσικό latex, με πιστοποιήσεις ISO, CE, FDA 510Kκαι WHO, υπερβαίνοντας μάλιστα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν έχουν καμία μυρωδιά χημικών ή καουτσούκ, αφού έχουν σαν βάση παραγωγής τους, το φυσικό Latex. Είναι ελεγμένα για βιοσυμβατότητα σύμφωνα με το ISO 10993, και όλες οι παρτίδες μετά την παραγωγή, είναι ελεγμένες για διαρροές μέσω της «δοκιμής εξοπλισμού σε νερό ηλεκτρολυτών» με το κάθε προφυλακτικό να υπόκειται μεμονωμένα σε ηλεκτρονικό έλεγχο.

Περιέχουν άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση μια σιλικόνη που κατασκευάζεται από φυσικό latex. Το λιπαντικό αυτό δεν περιέχει νερό, οπότε το προφυλακτικό δεν στεγνώνει ποτέ και διατηρείται λείο και μεταξένιο. Επιπλέον, λόγω του ότι δεν περιέχουν νερό, δεν χρειάζεται η προσθήκη χημικών ουσιών για την καλή διατήρησή τους. Δεν σπάνε στο νερό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θάλασσα, στο ντους κλπ.

Η καρκινογόνος ουσία νιτροζαμίνη που ανιχνεύεται -όπως ενημερωνόμαστε από την εταιρεία FEREOS FOURPOINT DISTRIBUTION LTD που είναι και ο αποκλειστικός διανομέας των προφυλακτικών της PLAYBOY στην κυπριακή αγορά- σε ορισμένες άλλες μάρκες προφυλακτικών, στα προφυλακτικά PLAYBOY είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμη, σε βαθμό που θεωρούνται ως Nitrοsamine Free.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ