Το χριστουγεννιάτικο βίντεο των Harrods είναι εδώ!

Πέραν από το εορταστικό concept-υπερπαραγωγή στις βιτρίνες των Harrods, ενόψει Χριστουγέννων, πολυαναμενόμενο είναι πάντοτε και το συνοδευτικό μικρού μήκους βίντεο-animation του πιο διάσημου προορισμού για shopping στο Knightsbridge του Λονδίνου.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει η Creative Marketing Director των Harrods, Deborah Bee, «θέλαμε να αναδείξουμε μια διαφορετική πλευρά των Harrods -αυτή που είναι πιο stylish, cool, fun και καινοτόμα. Αφού η δημιουργική μας ομάδα ήρθε με ιδέες για το concept του animation, στη συνέχεια βρήκαμε έναν πολύ καλό illustrator, τον Marcus Reed. Το στυλ δουλειάς του είναι πολύ ιδιαίτερο, ενώ πολύ σημαντικό για εμάς είναι πως ο ίδιος δεν είναι δημιουργός παιδικών illustrations. Θέλαμε ένα στυλ που θα απευθυνόταν σε όλες τις ηλικίες».


Όπως και πέρσι, ήρωας στο βίντεο-animation είναι ο Peter Pumpernickel.


Η Bee προσθέτει: «Είναι το ποντίκι ήρωάς μας. Εμφανίστηκε πέρσι και επειδή ήταν τόσο δημοφιλής ανάμεσα στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να εμφανιστεί και πάλι. Φέτος, φοράει και πάλι τα χριστουγεννιάτικα χρώματά μας. Εκτός από το βίντεο, τον Peter θα τον συναντήσετε επίσης στις βιτρίνες και τα καταστήματα του Brompton Road, ενώ θα μπορείτε κιόλας να τον πάρετε σπίτι σας, με τα έσοδα από τις πωλήσεις του να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες».

Αν βρεθεί κάποιος στα Harrods, πάρτε έναν Peter και για μας στη CITY.

Καλές γιορτές να ευχηθούμε, έστω κι αν είμαστε ακόμα λιγάκι μακριά…

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ