Cigar Lounge στη Μαρίνα Λεμεσού

Ο φημισμένος για την αριστεία του όμιλος σε είδη πολυτελείας, EK Luxury Group, άνοιξε το Cigar Lounge στη Μαρίνα Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Κομψό και εκλεπτυσμένο με γουστόζικη διακόσμηση, το lounge έχει μοναδικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν μια ξεκούραστη ατμόσφαιρα στους επισκέπτες και λάτρεις των πούρων. Το υπέροχο ξύλινο πάτωμα, οι πολυτελείς πολυθρόνες, το καινοτόμο σύστημα εξαερισμού και οι ζεστοί χρωματισμοί του χώρου είναι μερικά μόνο από τα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά του.

Το ειδικά διαμορφομένο humidour (10 τ.μ.), προσφέρει μια εξαίρετη γκάμα από κορυφαίες μάρκες πούρων όπως Cohiba, Montecristo, Partagas, Trinidad, Romeo Y Julieta και Davidoff. Μία άριστη ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών διατίθεται επίσης στον δεύτερο όροφο, σε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.

Τους επισκέπτες εξυπηρετεί το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό του Cigar Lounge, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του. Το Cigar Lounge αποτελεί μία ακόμη προσθήκη του ομίλου εταιρειών EK Luxury Group στη Μαρίνα Λεμεσού, μαζί με τα διαμάντια Graff, την γκαλερί Halcyon, τον οίκο υψηλής ραπτικής ανδρικών ενδυμάτων Zilli και τα περσικά χαλιά Shiraz.

 



Η Μαρίνα Λεμεσού, που ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο συναρπαστικούς νέους προορισμούς της Μεσογείου, προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο ζωής «living on the sea». Είναι η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht και συνδυάζει εστιατόρια, καταστήματα, σπα, γυμναστήριο και πολιτιστικό κέντρο με μοναδικές κατοικίες στην καρδιά της πόλης. Διατίθενται επίσης πολυτελή διαμερίσματα έτοιμα προς κατοίκηση, ενώ οι πρώτες επαύλεις με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cigar Lounge, επικοινωνήστε στο 25051270.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ