Ο Κιμ ξύρισε κεφάλι και φρύδια [την είδε Guile από το «Street Fighter»]

Ποιος Beckham και ποιος Ronaldo; Ένα είναι το απόλυτο ίνδαλμα. Ο απόλυτος trend setter. Τον λένε Κιμ, είναι cool και είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

 


Article featured image
Article featured image

Και παρόλο που είναι «Ο ΗΓΕΤΗΣ», εντούτοις ποτέ δεν κωλώνει. Εξ ου και εμφανίστηκε με νέο κούρεμα, ελαφρώς εκκεντρικό για τους Δυτικούς και αυτός είναι ίσως ο λόγος που άρχισαν να το κοροϊδεύουν. Που να καταλάβουν, θα μου πεις, οι Δυτικοί από μόδες και στιλ. Μην τους ακούς Κιμ, συνέχισε εσύ. Απτόητος.

Συγκεκριμένα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξύρισε τα πλαϊνά του κεφαλιού του και άφησε μακριά και φουντωτή την κορυφή, σαν πολλούς Αμερικανούς pop stars -τι κι αν όλοι αυτοί υπήρξαν στα 90ς στις ΗΠΑ. Μάλιστα, δεν έμεινε ως εκεί, αφού σε συνδυασμό με αυτό «πήρε» με το ξυράφι και λίγο από τα φρύδια του.

Κάτσε να δεις ποιον μας θυμίζει…

Η βρετανική Telegraph τον αντιπαραβάλει με τον Πρίγκιπα του «Bel Air», Will Smith και τον «Brandon» -κατά κόσμον Jason Priestley- από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Κάποιοι βέβαια, στο Twitter το προχώρησαν ακόμη περισσότερο, παρομοιάζοντάς τον με τον Guile από το «Street Fighter».

Για την ιστορία, ο «Cool Κιμ» εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το νέο του look στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014, ενώ χθες, όπως γράφουν τα ξένα Μέσα, πριν εμφανιστεί στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος, φέρεται να βούρτσισε πολλή ώρα τα μαλλιά του, αφού πρώτα τα στέγνωσε με το πιστολάκι δίνοντας τους τραπεζοειδή μορφή.

 





Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει το ανάλογο τρολάρισμα στο Twitter:

 


 


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ