Στo Notes And Spirits [label & bar] ξέρουν... από ποτά και μουσική

Το νέο απόκτημα της Λευκωσίας, ονόματι Notes And Spirits label & bar, είναι κάτι παραπάνω από το επόμενο στέκι σου. Θα αναρωτιέσαι γιατί... και η απάντηση είναι πολύ απλή.


Article featured image
Article featured image

Επειδή το νέο μπαράκι δεν είναι απλώς ένας χώρος όπου θα πιεις το ποτό σου ακούγοντας μουσική, αλλά ένας χώρος που ποντάρει πολύ στην προώθηση της καλής μουσικής.

Το Notes & Spirits λοιπόν λειτουργεί ως ένα ανεξάρτητο music label που προωθεί την καλή μουσική (σε funk, instrumental hip hop, break, string pop, jazz, 80s μουσική), αλλά και τα καλά ποτά, με έμπειρους bartender πίσω από την μπάρα, οι οποίοι φτιάχνουν δημιουργικά ποτά!

Περνώντας λοιπόν από την Ευαγόρου 33, και αφού πιεις το ποτό σου, πάρε και το δωρεάν compilation που βγάζουν τα παιδιά κάθε 2-3 μήνες, με δουλειά διαφόρων καλλιτεχνών, ενώ μπορείς να τους ακολουθήσεις και στο κανάλι τους στο Mixcloud.

 



 

Να σημειώσουμε ακόμη ότι σύντομα θα έχουν συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες-παραγωγούς, από την οποία κάθε τρίμηνο θα προκύπτει η κυκλοφορία σε μορφή βινυλίου ενός άλμπουμ με νέα κομμάτια, το οποίο επίσης θα διατίθεται δωρεάν στο μπαρ, ενώ θα μπορείς να κατεβάσεις και από το bandcamp.

 

Πληροφορίες, τηλέφωνο 99 585993.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ