8+1 κομμάτια για το τέλειο πάρτι [9 local DJs προτείνουν]

Φαντάστηκες ποτέ την πόλη χωρίς ήχο, ρυθμό, μουσική;

Το τί είναι μουσική και δη καλή μουσική, μπορεί για τον καθένα μας να διαφέρει, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

Είναι το ίδιο απαραίτητη για τη ψυχή όσο το οξυγόνο για τον οργανισμό!

 


Article featured image
Article featured image

Η CITY μέσα στα χρόνια παρουσίασε και τίμησε τα κυπριακά decks, έλαβε μέρος σε άπειρα events από καιρού εις καιρόν, με μας φυσικά να χτυπιόμαστε στον ρυθμό του εκάστοτε DJ.

Οι πιο κάτω Κύπριοι DJs είναι μόνο ένα δείγμα, αλλά πολύ καλό, του local ταλέντου και μας εύχονται για τα γενέθλιά μας, αφιερώνοντας σε εμάς αλλά και σε εσάς, τους CityZens, το δικό τους αγαπημένο κομμάτι αυτή την εποχή!

 

 

AndrewP

«Η CITY όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα Μέσο που γίνεται συνεχώς καλύτερο. Εξελίσσεται. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ότι κι αν κάνεις, η στασιμότητα σκοτώνει τη δημιουργία! Σας εύχομαι απ’ τα καλύτερα, τα ακόμη καλύτερα guys, το αξίζετε, είστε πολύ καλή ομάδα».

 

 

Mario Chris

«Αν έχεις ελεύθερο πνεύμα τότε δεν μπορεί παρά να έχεις και καθαρό μυαλό. Η μουσική είναι ελευθερία έκφρασής όπως και η γραφή και η προσωπικότητα της CITY. Σας εύχομαι να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο».

 

 

Alex Cle

Σας αφιερώνω ένα κομμάτι που τόσο πολύ το αγαπώ, που ακόμη και όταν παίζω, δυσκολεύομαι να το μοιράζομαι! Υπηρετώ τη μουσική και σύντομα, με την εξέλιξη της μουσικής στην Κύπρο στο μυαλό ετοιμάζουμε νέα… malo πράγματα!».

 

 

PolEm

«Εύχομαι στη CITY χρόνια καλά, γεμάτα και δημιουργικά. Η μουσική για μένα είναι εθισμός. Δεν ξεχωρίζω παλιά και νέα κομμάτια. Κολλημένος τελευταία είμαι με το remix του κλασσικού Paradise Circus (Zeds Dead Remix) των Massive Attack. Το ακούω τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα και κάθε φορά με εντυπωσιάζει το ίδιο».

 

 

DJK

«Ούτε που κατάλαβα πότε πέρασαν 9 χρόνια από τη μέρα που πρωτοεμφανίστηκες… Ήσουν και έμεινες μοναδική, κάθε χρόνο και πιο κοντά μας... Σου εύχομαι άλλα τόσα και καλύτερα! Happy 9th Birthday CITY. Σου αφιερώνω το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εποχή».

 

 

Demi Consta

«Mόνο με μουσική η ζωή είναι όμορφη! Χρόνια πολλά CITY! Πάντα στην κορυφή της ψυχαγωγικής ενημέρωσης, η καθημερινότητα μας χρειάζεται λίγο… spice! Κάνατε την αρχή, ανοίξατε και δείχνετε τον δρόμο, δώσατε στον Κύπριο ότι έλειπε από φρέσκο ταλέντο, σε όλους τους τομείς. Με πολύ χιούμορ και μυαλά που βλέπουν πολύ πιο μπροστά απ’ τους περισσότερους! Εύγε City».

 

 

Cotsios o Picatillis

«Εύχομαι στην CITY να συνεχίσει να είναι δημιουργική και μια συνέχεια γεμάτη ανακαλύψεις, αποκαλύψεις, συνεργασίες... και στα  δεκάχρονα θέλουμε πάρτι!».

 

 

Alex Tomb

«Χρόνια πολλά  CΙΤΥ! Συνέχισε δυνατά, ένα Μέσο που πραγματικά πιέζει στα όρια της την κυπριακή τέχνη και τον πολιτισμό μας γενικότερα! Αφιερωμένο».

 

 

Dimi El

«Πάντα επιτυχίες! Τα πιο hot θέματα και πολλούς, funky αναγνώστες!».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ