Οι κυπριακές πόλεις που επιλέγουν οι τουρίστες για τις διακοπές του Πάσχα

Οι διακοπές του Πάσχα, γίνονται για πολλούς αφορμή να ξεκλέψουν λίγες μέρες για να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους μέρη.

Σε προηγούμενη έρευνα της trivago, παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον που δείχνουν οι ξένοι τουρίστες για τις πόλεις της Κύπρου.

Για ποιους όμως προορισμούς ενδιαφέρονται και πού σκοπεύουν να ταξιδέψουν για τις πασχαλινές τους διακοπές;

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους κυπριακούς προορισμούς, για τους οποίους οι ξένοι δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.


Article featured image
Article featured image

Κάστρο Πάφου

Την προτίμησή τους για τις όμορφες πόλεις της Κύπρου δε διστάζουν να δείχνουν με κάθε ευκαιρία τουρίστες από την υπόλοιπη Ευρώπη, οι οποίοι επιδιώκουν να την επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Έτσι και τώρα, με την ευκαιρία των διακοπών του Πάσχα, είναι πολλοί εκείνοι που θα επισκεφθούν την Κύπρο για να απολαύσουν τις φυσικές της ομορφιές. Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρουν τους για την Κύπρο έχουν δείξει πολλοί Γερμανοί , ειδικότερα για να επισκεφθούν την Πάφο και την Αγία Νάπα. Για τις ίδιες πόλεις δείχνουν προτίμηση και οι Άγγλοι , προσθέτοντας όμως στους επιθυμητούς τους προορισμούς και τη Λεμεσό. Λάρνακα ψηφίζουν οι Σουηδοί, ενώ οι Έλληνες προτιμούν την Αγία Νάπα.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται συγκεντρωτικά το ενδιαφέρον που δείχνουν συγκεκριμένες χώρες για συγκεκριμένες κυπριακές πόλεις:

Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν από την αρχή του έτους μέχρι τις 15 Μαρτίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 2 και 5 Απριλίου, κατά τη διάρκεια δηλαδή του καθολικού Πάσχα, όπου και η πλειοψηφία των ταξιδιωτών από τις προαναφερθείσες χώρες θα πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ