Η Handmade band πάει Σβούρα

Article featured image
Article featured image

Οι The Handmade είναι μια εγχώρια πενταμελής μπάντα, τα μέλη της οποίας ασχολούνται με τη μουσική εδώ και χρόνια και ποικιλοτρόπως.

Παρουσιάζουν (πάντα με το προσωπικό τους στυλ) τις μουσικές τους παντού και όπου τους κάνει κέφι και οι ίδιοι μιλούν για μια μπάντα με «εξαιρετικά υψηλό μουσικό τους επίπεδο,αντεστραμμένες αρμονίες, εξελιγμένη μουσική τεχνοτροπία και τεράστια στιχουργική δεινότητα των τραγουδιών, με πλοκή που προσομοιάζει στη Βίβλο».

Θα τους δεις και θα τους ακούσεις σε φεστιβάλ (όπως το περσινό «στον Πάμπουλο») αλλά και σε μαγαζιά όπως η Σβούρα, εκεί όπου προγραμματίζουν και την επόμενη εμφάνισή τους, την Τρίτη 31 Μαρτίου.

Η μπάντα Τhe Handmade… λοιπόν, που αποτελείται από τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (κλασική κιθάρα, τραγούδι, συνθέσεις), Μάνο Μαθιουδάκη (ηλεκτρική κιθάρα), Baret Bedelian - Duke (drums), Γιώργο Ευτυχίου (μπάσο) και Παυλίνα Κωνσταντοπούλου (τραγούδι) ετοιμάζει ένα δίωρο διασκεδαστικό πρόγραμμα. Με τραγούδια που μιλούν για τη φύση, το παιδομάζωμα, το κρυφό σχολειό, τις θυσίες της μάνας, τις ατασθαλίες του πατέρα, τη μοίρα των αδελφών και των δελφινιών.

Με διάθεση παραδοσιακή, φουτουριστική, μεταφυσική, ταξική, το συγκρότημα θα επιχειρήσει να μας μεταφέρει σε κόσμους όπου η χρυσή τομή της 9ης του Μπετόβεν δακρύζει πένθιμα το χαμένο βλέμμα της αθωότητας και ο Morricone παίζει μπάλα με τον Tom Waits.

Ώρα έναρξης: 21.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αρχαιολόγοι βρήκαν ανθρώπινα αποτυπώματα 115.000 ετών κάπου που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται

Article featured image

Υπάρχει ένα μοναδικό ηφαίστειο στη Γη όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν μέσα στον κρατήρα

Article featured image

Δεκάδες πλοία φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια έχουν σαλπάρει για την αποκλεισμένη Γάζα