Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Microsoft [Lumia 640 and Lumia 640 XL]

Η Microsoft, στο πλαίσιο του «Mobile World Congress 2015», παρουσίασε τα Lumia 640 και Lumia 640 XL, δύο νέα smartphones που προσφέρουν στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία στις καθημερινές τους επιλογές.


Article featured image
Article featured image

Τα δύο τηλέφωνα μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 10, προσφέροντας έτσι περισσότερες λειτουργίες ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και αυξημένη παραγωγικότητα. Τα δύο smartphones θα είναι διαθέσιμα για το κοινό μέσα στο 2015.

Οι δύο συσκευές προσφέρουν ομαλή ενσωμάτωση των τεχνικών χαρακτηριστικών - με επιλογές σε μεγέθη οθόνης και ποιότητα κάμερας - καθώς και υπηρεσίες της Microsoft που προσφέρουν εντυπωσιακή παραγωγικότητα σε προσιτές τιμές.

Με τα κινητά τηλέφωνα Lumia 640 και Lumia 640 XL, οι χρήστες είναι πλέον έτοιμοι για οτιδήποτε - στη δουλειά, στο σπίτι και εν κινήσει.

Οι κάτοχοι των Lumia 640 και Lumia 640 XL θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά και στις καινοτομίες του λογισμικού Windows μέσω του προγράμματος Windows Insider, ενώ θα μπορούν να αναβαθμίσουν το κινητό τους σε Windows 10 μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα βασικά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις των Windows 10 περιλαμβάνουν νέες universal εφαρμογές όπως το Office, Mail και Calendar, και Photos, καθώς και τη μηχανή αναζήτησης Project Spartan.

Τα δυο smartphones προσφέρονται επίσης με συνδρομή ενός έτους στο Office 365 Personal, που περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εφαρμογές του Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote) σε κινητό Lumia καθώς και σε ένα υπολογιστή (PC) ή Mac και tablet, 1TB χώρο αποθήκευσης στο OneDrive, και 60 δωρεάν λεπτά σε κλήσεις στο Skype κάθε μήνα, χωρίς περιορισμούς σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.office.com/information.

«Οι νέες μας συσκευές Lumia έχουν βασιστεί στη φιλοσοφία παραγωγής smartphone σε προσιτές τιμές» δήλωσε ο Jo Harlow, Εταιρικός Αντιπρόεδρος για Tηλέφωνα στη Microsoft.

«Με τα Lumia 640 και Lumia 640 XL συνεχίζουμε να καθιστούμε την καινοτομία προσβάσιμη σε περισσότερους ανθρώπους. Έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική συσκευή με καινοτόμο λογισμικό Windows καθώς και υπηρεσίες της Microsoft, για να βοηθήσουμε τους χρήστες να πετύχουν περισσότερα, όποτε και όπου θέλουν».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ