Της έκανε πρόταση γάμου επί ένα χρόνο χωρίς εκείνη να καταλάβει τίποτα [βίντεο]

Κάθε μέρα επί ένα χρόνο έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του κρατώντας έναν ασπροπίνακα και περίμενε μέχρι τα γενέθλιά της για να της αποκαλύψει τι σκάρωνε πίσω από την πλάτη της.


Article featured image
Article featured image

Αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ο Dean Smith, ο οποίος έφτιαξε και ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε κάθε μία από 365 προτάσεις. «Jennifer, θα με παντρευτείς;», «Θα γίνεις η γυναίκα μου;», «Κάνε με τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο!», ήταν τα μηνύματα που εναλλάσσονταν κάθε φορά στον ασπροπίνακα, όπως και τα μέρη ή οι περιστάσεις. Έτσι, ο Dean παρουσιαζόταν να κάνει την πρόταση ακόμα και σε περίεργες φάσεις, όπως για παράδειγμα, μέσα στην ντουζιέρα ή ενώ βούρτσιζε τα δόντια του.

Η αποκάλυψη έγινε σε ένα  ταξίδι στην Aruba στο οποίο συνεργάστηκε ολόκληρη η οικογένεια της νεαρής Αμερικανίδας.

Η αδερφή της κρατώντας ένα πλακάτ τής ζήτησε να κατέβει στο λόμπι του ξενοδοχείου, εκεί ο αδερφός της και ένας φίλος τους την οδήγησαν στην παραλία, όπου τελικά ο πατέρας και η μητριά της τής παρέδωσαν μία συσκευή για να δει ένα  βίντεο.

 



 

«Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει ότι η έκπληξη για τα γενέθλιά σου βρίσκεται σε αυτό το βίντεο», λέει αρχικά ο Dean στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του και συνεχίζει εξηγώντας της ότι αυτό που τελικά δεν γνωρίζει είναι ότι προετοίμαζε την έκπληξη αυτή έναν ολόκληρο χρόνο. Το βίντεο συνεχίζει με ένα φιλμ που γύρισε ο Dean ένα χρόνο πριν στο οποίο της αποκαλύπτει ότι αποφάσισε ότι επιθυμεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί της, αλλά θέλει να βρει έναν ξεχωριστό τρόπο για να της δείξει την αγάπη του και να της αποδείξει ότι την σκέφτεται “κυριολεκτικά κάθε στιγμή κάθε μέρας”. Το βίντεο περνάει σε κάθε μία από τις 365 προτάσεις γάμου μέχρι να φτάσει σε αυτή  που της έκανε την προηγούμενη μέρα και καταλήγει με τον Dean να της ζητάει να κοιτάξει πίσω της. Εκεί στέκεται ο ίδιος κρατώντας για μία τελευταία φορά το πλακάτ. Αν και η νεαρή Αμερικανίδα ένιωσε τόσο συγκλονισμένη που χρειάστηκε μία στιγμή για να συνέλθει, είπε το ναι.

 

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ