Το Milano da Bere ρίχνει αυλαία [τέλος για φέτος το δημοφιλές afterwork party στο Patio Cocktail Bar]

Ένα ταξίδι που κράτησε από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Απρίλιο φτάνει στο τέλος του, καθώς ρίχνει αυλαία η τρίτη σεζόν του πετυχημένου afterwork, business πάρτι «Milano da Bere».

 


Article featured image
Article featured image

Το event, το οποίο αποτελεί έμπνευση και δημιουργία της Haze Team, φιλοξενήθηκε φέτος στο βραβευμένο Patio Cocktail Bar, προσφέροντας στους επαγγελματίες της Λευκωσίας και όχι μόνο, νέες εμπειρίες afterwork διασκέδασης μέσω των πρωτοποριακών themes και των εντυπωσιακών live performances.

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, η Haze Team υπόσχεται να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν  με ένα «extended party» που αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις 2.00 το πρωί, αφού η επόμενη μέρα δεν είναι εργάσιμη, λόγω Πρωτομαγιάς.

Το afterwork πάρτι ξεκινά στις 18.30 ενώ το μπουφέ που επιμελείται ο chef του Patio θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 20.30, χωρίς χρέωση.

Τo πάρτι θα αναλάβει να απογειώσει μουσικά ο resident DJ του Milano da Bere, Andrew P και ο guest DJ Mario Chris!

Το premium ουίσκι CHIVAS, το οποίο εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία LaikoCosmos Trading, είναι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο  μεγάλος χορηγός  του Milano da Bere.

Μέσω του «Milano da Bere», η Haze Team εισήγαγε πρώτη στην Κύπρο την κουλτούρα της οργανωμένης afterwork διασκέδασης και μετά από τρεις απόλυτα πετυχημένες σεζόν, δικαίως το κοινό το χαρακτήρισε ως το αυθεντικό afterwork πάρτι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη, στα τηλέφωνα 99306254 & 99092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze,  www.hazeteam.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ