Παρεκκλησιά: Μπούκαραν μέσα στην τράπεζα με το αυτοκίνητο τους
Θέλεις να ληστέψεις μια τράπεζα και η πόρτα είναι κλειδωμένη; Τι πιο απλό. Μπουκάρεις με το αυτοκίνητο σου μέσα και κάνεις τη δουλειά σου κύριος και με άνεση.
Κάπως έτσι την είδαν στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι στη Λεμεσό, οι οποίοι μπήκαν κυριολεκτικά με το αυτοκίνητό τους μέσα στη ΣΠΕ Παρεκκλησιάς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 3.00 π.μ οδηγός χτύπησε τη γυάλινη πόρτα του υποκαταστήματος καταφέρνοντας να εισέλθει εντός του κτιρίου.
Ακολούθως, θεάθηκε πρόσωπο μέσα στο υποκατάστημα, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα μετά εξήλθε της Συνεργατικής και τράπηκε σε φυγή.
Ωστόσο, παρόλο που από θράσος οι συγκεκριμένοι ληστές δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κανένα θεματάκι, από τεχνική μάλλον υστερούν, αφού δεν κατάφεραν να κλέψουν ευρώ.
Δείτε το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι Και Κάτι» του Σίγμα:
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η πιο αργή συναυλία του κόσμου αλλάζει συγχορδία και θα τελειώσει το 2640
Ο 82χρονος ποδηλάτης που διένυσε 5.200 χλμ. για καλό σκοπό πέθανε μία μέρα μετά
Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βοήθησαν να ανακτηθεί από τα σκουπίδια λαχείο αξίας 1 εκατ. ευρώ