Παραδόθηκαν οι πρώτες επαύλεις στη Μαρίνα Λεμεσού

Οι πρώτες επαύλεις «Peninsula Villas» στη Μαρίνα Λεμεσού έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους.

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «περιτριγυρισμένες από θάλασσα, προσφέρουν ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού έξω ακριβώς από τον κήπο τους ή άμεση πρόσβαση στην παραλία και αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης μαρίνας στο κέντρο της πόλης. Απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, ενώ διαθέτουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα, κήπο και χώρο στάθμευσης στην καρδιά του πιο συναρπαστικού προορισμού της Μεσογείου». 


Article featured image
Article featured image

Σημειώνεται επίσης ότι «το σπα και το γυμναστήριο της Μαρίνας Λεμεσού, όπως επίσης η εμπορική ανάπτυξη και το πολιτιστικό κέντρο, είναι σε πλήρη λειτουργία και βρίσκονται μόνο μερικά βήματα μακριά από την κάθε έπαυλη». 



Οι ένοικοι έχουν ολόχρονα στη διάθεσή τους πληθώρα από εστιατόρια, καφετέριες, μπουτίκ και άλλα καταστήματα, όπως σουπερμάρκετ, φαρμακείο, υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, κατάστημα για εξοπλισμό και αξεσουάρ σκαφών, καθώς και αντιπροσώπους εταιρειών σκαφών αναψυχής.  Μέχρι σήμερα, το 40% της πρώτης φάσης των επαύλεων «Peninsula Villas» της Μαρίνας Λεμεσού έχει ήδη πωληθεί. Ξεκινώντας από €1,5 εκατομμύρια, οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και θέση/θέσεις ελλιμενισμού οι οποίες εφάπτονται της έπαυλης.

Σχετικά με την πρόσφατη αυτή εξέλιξη, ο κ. Γιώργος Γεωργίου, Διευθυντής Πωλήσεων της Μαρίνας Λεμεσού, ανέφερε: «Οι επαύλεις αυτές είναι εξαιρετικά σπάνιες στο είδος τους, γεγονός που τις καθιστά αξιόπιστη επένδυση. Συνδυάζουν το πάθος των αγοραστών για τη θάλασσα με την επιθυμία τους να αποκτήσουν μία μόνιμη ή εξοχική κατοικία στην Κύπρο, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης».

Βγαίνοντας από την έπαυλή τους, οι ένοικοι έχουν απευθείας πρόσβαση στην αμμουδιά και στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία. Με ή χωρίς σκάφος, πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει κανείς ένα σπίτι που είναι κυριολεκτικά «πάνω στη θάλασσα».

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η Μαρίνα Λεμεσού συνεχίζει να καινοτομεί και εξακολουθεί να προσελκύει αγοραστές διαφόρων εθνικοτήτων. Είναι η πρώτη μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht στην Κύπρο, ενώ θεωρείται ήδη ως ένα από τα πλέον ελκυστικά και περιζήτητα έργα στην Ευρώπη. Έχουν ήδη υπογραφεί συμβόλαια αξίας πέραν των €170 εκατομμυρίων και οι πωλήσεις των πολυτελών διαμερισμάτων έχουν φτάσει το 85%». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ