«Κλαίω επειδή οι κόρες μου θα με εγκαταλείψουν» εξομολογείται ο Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, εγχώρια και διεθνή, για να τον απασχολούν όμως παραδέχτηκε ότι ένα θέμα τον αγχώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο:

Η προοπτική να δει τις κόρες του να εγκαταλείπουν σύντομα την οικογενειακή εστία για να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο.

 


Article featured image
Article featured image

Η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου, η 16χρονη Μαλία, φοιτά ακόμη στο λύκειο, αλλά στη σκέψη και μόνο ότι πριν περάσει πολύς καιρός θα πρέπει να φύγει για το πανεπιστήμιο τα μάτια του Ομπάμα γεμίζουν δάκρυα. Και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα...

«Αρχίζω να κλαίω μέρα-μεσημέρι και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Γιατί είμαι θλιμμένος; Επειδή εκείνες θα με εγκαταλείψουν» είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός πρόεδρος, φροντίζοντας να προσθέσει και λίγο... τρεμούλιασμα στη φωνή του.

Μιλώντας στους συμμετέχοντες σε ένα πρόγευμα προσευχής, ο Ομπάμα ζήτησε τη βοήθειά τους για να αντέξει αυτή τη δοκιμασία:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις προσευχές σας που σημαίνουν τόσα πολλά για εμένα και τη Μισέλ, ιδίως τώρα που οι κόρες μου αρχίζουν να μεγαλώνουν και επισκέπτονται πανεπιστήμια. Έχω ανάγκη τις προσευχές σας», πρόσθεσε.

Η μικρότερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, η Σάσα, θα κλείσει τα 14 τον Ιούνιο. Ο Ομπάμα δεν θα είναι πλέον πρόεδρος όταν η δευτερότοκη κόρη θα πάει πανεπιστήμιο και ίσως να επιλέξει τότε να εγκατασταθεί στην ίδια πόλη όπου θα φοιτά η Σάσα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ