Κυπριακό πρόγευμα σε όλα τα ξενοδοχεία της Κύπρου

Την επέκταση του θεσμού το «Κυπριακό Πρόγευμα» στα ξενοδοχεία ολόκληρης της Κύπρου, ανακοίνωσε σήμερα ο ΚΟΤ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο θεσμός, δοκιμάστηκε με επιτυχία πέρυσι σε ξενοδοχεία της Πάφου και αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας, η οποία ξεκίνησε πριν από δυο σχεδόν χρόνια με στόχο την ενίσχυση του γαστρονομικού μας τουρισμού.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρώην Πρόεδρος Αρχιμαγείρων Κύπρου, Γιαννάκης Αγαπίου, ο οποίος συμμετείχε στην προσπάθεια που έγινε πέρσι σε ξενοδοχεία της Πάφου:

«Πέρσι, έγινε σε διάφορα ξενοδοχεία της Πάφου, ένα πιλοτικό πρόγραμμα, όπου εντάξαμε δοκιμαστικά μερικά κυπριακά εδέσματα στο πρόγευμα. Αυτό είχε επιτυχία, έτσι υιοθετήθηκε. Τώρα, όλα τα ξενοδοχεία της Κύπρου, θα εντάξουν το κυπριακό πρόγευμα στα menu τους».

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη CITY, ο πρώην Πρόεδρος Αρχιμαγείρων Κύπρου, Γιαννάκης Αγαπίου, σχετικά με τα κυπριακά προϊόντα και εδέσματα.

Το πρόγραμμα με την ονομασία «Κυπριακό Πρόγευμα για τα ξενοδοχεία της Κύπρου» αποτελεί πρωτοβουλία της στρατηγικής σύμπραξης με την ονομασία Cyprus Destination Partnership στην οποία συμμετέχουν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο  Κυπριακός Σύνδεσμος Αειφόρου Τουρισμού (CSTI) και το Travel Foundation του Ηνωμένου Βασιλείου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ