Extra large ομορφιά κι αυτοπεποίθηση

Είναι πασίγνωστη στα social media για τη «γεμάτη» σιλουέτα της και τη μεγάλη συλλογή πολύχρωμων τατουάζ σε πολλά σημεία του σώματός της.

 


Article featured image
Article featured image

Ποζάροντας για μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών η 29χρονη Tess Holliday επιθυμεί να τραβήξει την προσοχή μας με σκοπό την αμφισβήτηση των ιδεών- και ενίοτε προκαταλήψεων- που έχουμε για την ομορφιά και την ανάδειξη της πεποίθησης πως «δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι γυναίκα ή όμορφη».



Φορώντας ρούχα νούμερο 26 η Tess δεχόταν για χρόνια την απόρριψη στα casting μέχρι που τον Ιανουάριο την προσέλαβε το λονδρέζικο πρακτορείο μοντέλων MiLK.



Πολύ μακριά από την εικόνα των ισχνών μοντέλων στα όρια της ανορεξίας που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις πασαρέλες ή τα περιοδικά, η Tess εκπέμπει αυτοπεποίθηση καθώς επιδεικνύει το αφράτο κορμί της στην πρώτη της φωτογράφηση και ελπίζει η εικόνα της να κλονίσει τα στάνταρντ που έχουμε για την ομορφιά.



«Πιστεύω πως αν κάποιος βλέπει τη φωτογραφία και δεν νιώθει τίποτα, δεν έχεις κάνει σωστά τη δουλειά σου. Είτε θετικό είτε αρνητικό θα πρέπει κάτι να ξυπνά μέσα του», λέει στη Daily Mail.

Δείτε τις φωτογραφίες!


































[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ