Θα είστε εκεί μαζί μας;

Με αφορμή το δεύτερο Cyprus Pride που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου (διάβασε περισσότερα ΕΔΩ), η Accept Cyprus LGBT ετοίμασε μια σειρά από βίντεο για την προώθησή του.

 


Article featured image
Article featured image

Επώνυμοι της πόλης δούλεψαν αφιλοκερδώς γι’ αυτά, ενώ παρουσιάστηκε ήδη το πρώτο φιλμάκι στο οποίο εμφανίζεται ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου, οι οποίοι επικοινωνούν το μήνυμα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Να πούμε πως το project στο σύνολό του επιμελήθηκε η Χριστιάνα Αρτεμίου, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των Media Studios για την προθυμία τους να βοηθήσουν χωρίς κανένα κέρδος.

Εν αναμονή της 6ης Ιουνίου, λοιπόν, απλώς μοιραστείτε τα φιλμάκια για να διαδώσουμε το μήνυμα.

 





#CyprusPrideΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους αφιλοκερδώς δούλεψαν και εμφανίστηκαν για τις ανάγκες της σειράς των βίντεο για την προώθηση του Pride. Το πρώτο φιλμάκι σας το παρουσιάζουμε σήμερα - Μοιραστείτε το για να διαδώσουμε το μήνυμα.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Χριστιάνα Αρτεμίου που επιμελήθηκε το project για την έμπνευση και την ευαισθησία της και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Media Studios για την προθυμία τους να βοηθήσουν χωρίς κανένα κέρδος.Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν, επώνυμους και μη, προσφέροντας μας όχι μόνο το χρόνο τους αλλά και τη ψυχή τους.Θα σας δούμε όλους στις 6 Ιουνίου!


Posted by accept - Cyprus LGBT on Wednesday, 20 May 2015


 

 

Σε ένα άλλο από τα βίντεο με σλόγκαν «free to be...» που δημοσιοποιήθηκαν ήδη, εμφανίζονται οι παρουσιάστριες Γωγώ Αλεξανδρινού και Ελίτα Μιχαηλίδου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ