IPhone 7: Έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένατε

Φουντώνουν οι φήμες ότι το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει στην αγορά μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

 


Article featured image
Article featured image

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities, γνωστός για τις ιδιαίτερα αξιόπιστες πληροφορίες του από τον κόσμο της τεχνολογίας, διαψεύδει τις πληροφορίες ότι η Apple θα λανσάρει το 4 ιντσών iPhone 6c.

Το νέο μοντέλο δεν θα έχει σημαντικές διαφορές από τα προηγούμενα μοντέλα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή του. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας, σαν αυτή του Apple Watch.

Το νέο iPhone, που σύμφωνα με το Business Insider, θα ονομάζεται ή iPhone 6s ή iPhone 7 θα κυκλοφορήσει το 2016 σε δύο εκδόσεις, με οθόνη 4,7 ιντσών και με οθόνη 5,5 ιντσών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα ενσωματώνει το νέο λειτουργικό της εταιρείας iOS 9, το οποίο θα παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple τον Ιούνιο.

Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A9 της εταιρείας TSMC και 2GB μνήμη RAM, ενώ διαφορά θα δουν οι φανατικοί του iPhone στην ανάλυση της κάμερας με 21Mpixels.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ