Άραγε, τι να περιέχουν φέτος τα Μαγικά Κουτάκια του RED;

Το concept είναι απλό. Σε ξύλινα μαγικά κουτάκια, που δημιουργήθηκαν ειδικά για τον σκοπό, τοποθετούνται προσωπικά αντικείμενα αγαπημένων καλλιτεχνών, τα οποία οι ίδιοι προσφέρουν ειδικά για τον σκοπό, αποδεικνύοντας ότι, πέρα από περίσσευμα ταλέντου και ψυχής, διαθέτουν και περίσσευμα ανθρωπιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Στη συνέχεια, σε μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο Red, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να προσφέρει παίρνοντας ένα ή και περισσότερα κουτάκια, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε έναν κοινωφελή σκοπό.

Πέρσι, η Πέγκυ Ζήνα είχε στείλει μεταξύ άλλων ένα ζευγάρι γόβες, ο Πορτοκάλογλου είχε στείλει μια ζώνη κιθάρας, ο Σταρόβας πένες κιθάρας, ο Χατζηγιάννης ένα t-shirt, η Ασλανίδου ένα βραχιόλι, οι Μπλε ένα ζευγάρι drumsticks, ο Μαζωνάκης ένα πουκάμισο κ.ο.κ.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και όλα τα χρήματα δόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ που στηρίζει άπορες οικογένειες.



Μερικά από τα αντικείμενα που χάρισαν πέρσι οι καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στο RED.

 

Το βραχιόλι που έδωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη



Ένα ακόμα βραχιόλι από τη Μελίνα Ασλανίδου



Μπλουζάκια από την Ευρυδίκη



Γοβάκια από την Πέγκυ Ζήνα



Drumsticks από τους Μπλε



 

Η φετινή εκδήλωση ανθρωπιάς και αγάπης του RED ολοκληρώνεται με τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου την Πέμπτη 28 Μαΐου και των Prospectus την Παρασκευή 29 Μαΐου, ενώ εκτός από τα έσοδα από την πώληση των αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στα Μαγικά Κουτάκια, στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου θα δοθεί επίσης και μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων των δύο συναυλιών.



Πέμπτη 28 & Παρασκευή 29 Μαΐου, Μουσική Σκηνή RED, παλιά Λευκωσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ