Ο Αμερικανός πιτσαδόρος… από ατσάλι

Θύμα επίθεσης και ληστείας έπεσε στην Αμερική ένας πιτσαδόρος καθώς μετέφερε μια πίτσα. Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν τον σταμάτησε από το να ολοκληρώσει επιτυχώς την «αποστολή» του.

 


Article featured image
Article featured image

Ο 25χρονος Josh Lewis, όπως κάθε μέρα, είχε ξεκινήσει τη δουλειά του κανονικά, μεταφέροντας πίτσες σε διάφορους πελάτες.

Κάποια στιγμή άρχισε να υποψιάζεται ότι τον ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο για αρκετή ώρα. Οι υποψίες του 25χρονου οδηγού για το αυτοκίνητο ήταν σωστές, αφού σε κάποια φάση πετάχτηκε κάποιος από το αυτοκίνητο, τον μαχαίρωσε πισώπλατα, και του έκλεψε το όχημα.

Παρόλα αυτά, ο νεαρός πιτσαδόρος δεν έχασε ούτε λεπτό από την παραγγελία του. Σηκώθηκε αμέσως, πήρε την πίτσα στο χέρι και συνέχισε την πορεία του.

Για καλή του τύχη η συγκεκριμένη παραγγελιά έγινε από νοσοκομείο στο οποίο είχε σχεδόν φτάσει πριν δεχθεί την επίθεση, με αποτέλεσμα να τύχει άμεσα ιατρικής βοήθειας για το τραύμα του, το οποίο ήταν αρκετά σοβαρό αφού το μαχαίρι είχε φτάσει ως τον πνεύμονά του.

Ο νεαρός βρίσκεται πλέον στον δρόμο της ανάρρωσης, ενώ επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι και η πίτσα παραδόθηκε στην ώρα της!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ