Τρέξε με το playlist που σου ταιριάζει

Όσοι συνηθίζουν να τρέχουν, γνωρίζουν ότι μια αλλαγή μουσικού κομματιού μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα του τρεξίματος τους και να τους βγάλει κυριολεκτικά εκτός ρυθμού.

 


Article featured image
Article featured image

Για το λόγο αυτό, η Adidas αποφάσισε να συνεργαστεί με το Spotify, για τη δημιουργία μιας εφαρμογής η οποία θα παρακολουθεί το ρυθμό και την ταχύτητα του τρεξίματος του χρήστη και θα «παίζει» την κατάλληλη μουσική που ταιριάζει σε αυτόν.

Η εφαρμογή ονομάζεται «Adidas go» και τα τραγούδια μπορούν να επιλεχθούν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και το «ιστορικό» του καθενός, με τις επιλογές να γίνονται ολοένα και πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντα του χρήστη όσο περισσότερο τη χρησιμοποιεί κανείς.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή χρησιμοποιεί το επιταχυνσιόμετρο του έξυπνου κινητού, για να παρακολουθεί το διασκελισμό του χρήστη και στη συνέχεια αναζητά μουσικά κομμάτια στο Spotify που να ταιριάζουν με το ρυθμό του ανά λεπτό.

Επίσης, η εφαρμογή προσαρμόζει το playlist αν ο δρομέας κατεβάσει ή ανεβάσει ταχύτητα, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θέλει να ακούει ολόκληρα τα τραγούδια ή όχι.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε χρήστες iOS μέσω του App Store, με συσκευές από iPhone 4S και μετέπειτα μοντέλα.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ