LIVE: Winter is coming… στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα [ζωντανή σύνδεση στις 20.30]

Αν λατρεύεις να ακούς τα μουσικά θέματα από τον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» και το «Game of Thrones» και γενικά αν σου αρέσουν οι ταξιδιάρικες κινηματογραφικές μουσικές, μάθε πως απόψε, στις 20.30 ακριβώς, θα παρουσιαστεί κάτι πολύ ενδιαφέρον στον ατμοσφαιρικό «Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα».

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο του project «Gangs of CY», οι The Dark Road Ensemble, ένα ντουέτο που απαρτίζεται από τους Αντώνη Παρτζίλη (βιολί) και Πέτρο Γκοσποντίνοφ (βιολοντσέλλο), θα μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, τόσο με γνωστά θέματα στα οποία βασίζουν κάποια κομμάτια τους, όσο και με τις δικές τους ατμοσφαιρικές, κινηματογραφικές συνθέσεις.


Στα ενδιάμεσα των τραγουδιών, το σχήμα θα έχει επικοινωνία με τον κόσμο, θα μας πούνε την ιστορία τους, θα απαντούν σε ερωτήσεις…


Όσοι δεν θα καταφέρετε να βρεθείτε εκεί, μείνετε συντονισμένοι εδώ! Στις 20.30 ξεκινάει η συναυλία και θα τη μεταδώσουμε ζωντανά μέσω live streaming. Και παρόλο που μπαίνει σιγά-σιγά το καλοκαίρι, στην παλιά Λευκωσία θα υπάρχει μια αίσθηση χειμώνα αφού… «Winter is coming».

 

Για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, αφού πατήσετε Play, αμέσως μετά πατήστε Full Screen.

 

 



 

Αυτό θα συμβαίνει κάθε φορά που τα σχήματα του «Gangs of CY» θα εμφανίζονται στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα, εξ ου και το «Storytellers».

Δηλαδή, πέραν από τις αναπάντεχες εμφανίσεις σε διάφορα cafes της Λευκωσίας, όλα τα σχήματα θα παίξουν στον «Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα», με τη μέρα και την ώρα να γνωστοποιούνται από πριν, ειδικά για όσους θέλουν οπωσδήποτε να δουν τα σχήματα του «Gangs of CY» και δεν είχαν την τύχη να τους πετύχουν κάπου, κάποτε.

 



Οι The Dark Road Ensemble

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: CITY & SIGMALIVE

Live Streaming: POWERED by CYTA



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: travelstories.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ