Sunrise Beach Hotel: Εξασφάλισε πιστοποιητικό αριστείας

Το Sunrise Beach Hotel,  εξασφάλισε το πιστοποιητικό αριστείας «Hall of Fame» του TripAdvisor.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανώτατη τιμητική αυτή διάκριση, αναγνωρίζει την αριστεία στη φιλοξενία και απονέμεται μόνο σε τουριστικά καταλύματα που με συνέπεια εξασφάλισαν αξιέπαινα σχόλια από τους πελάτες τους στο TripAdvisor. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το «Hall of Fame» δημιουργήθηκε για να τιμήσει τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν κερδίσει πιστοποιητικό αριστείας για πέντε συνεχή έτη, από το 2011 μέχρι το 2015.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σφραγίδα εκτίμησης από την αναγνώριση των πελατών σου», σχολίασε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Κυριάκος Καγιάτος. «Με το πιστοποιητικό αριστείας του TripAdvisor, βασισμένο σε κριτικές πελατών, η διάκριση αποτελεί σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης για  το Ξενοδοχείο μας και τη συνεχή δέσμευσή μας για ποιοτική εξυπηρέτηση» σημείωσε ο κ. Καγιάτος. 

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα ξενοδοχεία του Ομίλου, έχουν αποσπάσει στο πρόσφατο παρελθόν πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν. «Οι διακρίσεις αυτές συμβάλλουν στις κοινές προσπάθειες αναβάθμισης του κυπριακού τουριστικού προϊόντος και προβολής της Κύπρου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού».

Στον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise, ανήκουν τα ξενοδοχεία Sunrise Beach Hotel, Brilliant Hotel Apartments,  Sunrise Gardens Hotel καθώς και το υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές Sunrise Pearl Hotel & Spa, το οποίο λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2012 στην παραλία του Πρωταρά. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ