Νέο κατάστημα Bagatt στο My Mall Limassol

Με ανανεωμένη εικόνα και σ’ ένα στιλάτο χώρο, υποδέχεται το καταναλωτικό κοινό το νέο κατάστημα BAGATT στο My Mall Limassol.

 


Article featured image
Article featured image

Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των υποδημάτων, το BAGATT είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη αλυσίδα trendy υποδημάτων και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες που αγαπούν το στυλ, τόσο στην Κύπρο όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Τα Bagatt προσφέρουν υψηλής ποιότητας και ιταλικού σχεδιασμού δερμάτινα παπούτσια, τσάντες, ζώνες και άλλα αξεσουάρ, σε ελκυστικές τιμές. Είναι ιδανικά για επίσημες εξόδους αλλά και casual εμφανίσεις.

Το MYMALL Limassol, με πάνω από 130 καταστήματα, με όλες τις διάσημες μάρκες σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και ψυχαγωγίας είναι ο απόλυτος προορισμός για αγορές, ενώ με τη μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και καφετεριών, το παγοδρόμιο και το arcade σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Και μην ξεχνάτε. Τώρα, η πρόσβαση στο MY MALL Limassol είναι πιο εύκολη από ποτέ. Με το αυτοκίνητό σας ή με το λεωφορείο από τον καινούργιο αυτοκινητόδρομο, κατευθείαν στο χώρο στάθμευσης του MY MALL Limassol.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ