«Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ»

Ένα μοντέλο, έχει προκαλέσει σάλο στους κύκλους της Παρισινής εβδομάδας μόδας, αφού καθώς περπατούσε στο ντεφιλέ του σχεδιαστή μόδας Rick Owens, διαμαρτυρήθηκε με ένα πρωτότυπο τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για τον Jerà, ο οποίος ξεδίπλωσε ένα πανό που έγραφε «Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ».

Μιλώντας στο Women's Wear Daily αμέσως μετά το σόου ο σχεδιαστής ανέφερε: «Παρακαλώ να του πείτε ότι θα τον γρονθοκοπήσω».

Λίγο αργότερα, εξέδωσε δελτίο τύπου όπου ανέφερε ότι δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την πράξη της διαμαρτυρίας από το μοντέλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κολεξιόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2016.

 

rick owens


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

«Έπεσε» το Facebook: Το μήνυμα που εμφανίζει στους χρήστες

Article featured image

Το όνομα ενός αστρονόμου των Μάγια ήρθε στο φως έπειτα από αιώνες

Article featured image

Ρετρό εικόνα ενός από τα χαρακτηριστικά γεύματα που προσέφερε η Ολυμπιακή Αεροπορία στους επιβάτες της