«Είχα πει ότι, όταν θα φύγουμε θα μας ψάχνουν και ήδη το κάνουν».

Όχι, την δήλωση του μήνα δεν την έχει κάνει ούτε ο Βαρουφάκης, ούτε ο Τσίπρας στα διαγγέλματά του, ούτε ο Ντάισελμπλουμ, ούτε ο Σόιμπλε, ούτε η Λαγκάρντ, ούτε καν ο βουλευτής «και-τα-δικά-μου-απαυτά-βαρούν» Αντρέας Κυπριανού του ΔΗΣΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Την ατάκα του μήνα την ξεστόμισε ο ανθοπώλης που βρίσκεται στη γειτονιά του πρώην προέδρου Δημήτρη Χριστόφια:

«Πρόεδρέ μου, ελάλες μας το αλλά εν τζι επιστέφκαμεν. Ότι εν να σε γυρέφκουμε και η ζωή εν να σε δικαιώσει».

Και εκεί που νομίζαμε ότι κανένας και τίποτα δεν θα μπορούσε να αποκαταστήσει την φήμη του Χριστόφ(κ)ια, ξαφνικά και από το πουθενά, έρχεται η επιβεβαίωση μέσω μιας απάντησης του ίδιου του Χριστόφια στην ερώτηση του δημοσιογράφου της Σημερινής «Πιστεύετε ότι οι πολίτες θα αναπολούν τη δική σας διακυβέρνηση;».

«Ήδη άρχισαν και το ψάχνουν. Ναι, ήδη το κάνουν. Και λεν ότι φωνάζαμε εναντίον του Χριστόφια και τώρα τον ψάχνουμε. Το είχα πει κιόλας. «Είχα το θράσος τότε να πω ότι, όταν θα φύγουμε θα μας ψάχνουν». Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Μακάρι να μην ήταν έτσι, για το καλό του τόπου. Είπε ένας μεγάλος και εγώ το επαναλαμβάνω, ‘η ιστορία θα μας δικαιώσει’».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην σε μια (όπως διαβάζουμε) έντονα φορτισμένη συγκινησιακά συνέντευξη στην εφημερίδα Η Σημερινή την οποία μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ