Το 9ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Hilton» στη Λευκωσία, για να ανακοινώσει την τέλεση του 9ου  στη σειρά, Cyprus-Russia Gala, που έχει πλέον εδραιωθεί σαν ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα στο νησί.

 


Article featured image
Article featured image

Το Cyprus-Russia Gala γιορτάζει το μακρύ και διαρκή δεσμό ανάμεσα στις δύο χώρες, ο οποίος βασίζεται στην αμοιβαία φιλία, εμπιστοσύνη και υποστήριξη, τόσο σε επίπεδο κρατών όσο και σε ατομικό επίπεδο. Η εκδήλωση, πέραν της διπλωματικής και πολιτιστικής της σημασίας, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα που εστιάζει στην στήριξη του Ιδρύματος «Ραδιομαραθώνιος».

Στη διάσκεψη τύπου το Cyprus-Russia Gala επιβεβαίωσε το στόχο του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αποκάλυψε το εξαιρετικό πρόγραμμα που θα συνθέσει τη φετινή εκδήλωση, καθώς και τους καλλιτέχνες από την Κύπρο και τη Ρωσία, που θα ενώσουν τις φωνές τους και το ταλέντο τους, προσφέροντας στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Οι καλλιτέχνες που θα μας μαγέψουν στο φετινό Cyprus-Russia Gala είναι:

*Svetlana Zakharova, μια πολυβραβευμένη και διακεκριμένη σταρ στο χώρο του μπαλέτου, πρίμα μπαλαρίνα του θεάτρου Μπολσόι.

*Bayan Mix, ένα μοναδικό, λαϊκό δίδυμο που αντιπροσωπεύει τα καλύτερα της Ρωσικής μουσικής.

*Alexandra Vorobyova, μια από τις πλέον συναρπαστικές και πετυχημένες γυναικείες φωνές στη Ρωσία, νικήτρια της τηλεοπτικής εκπομπής “The voice” για το 2014.

*Anton Belyaev, ένας χαρισματικός ερμηνευτής και συνθέτης με την μπάντα του Therr Maitz.

*Ο θρυλικός πολιτιστικός σύλλογος Διάστασης, ο οποίος αντιπροσωπεύει επάξια την κυπριακή μουσική και κουλτούρα.

*Ο ερμηνευτής John Καραγιάννης, ένα ανερχόμενο αστέρι ο οποίος και επιλέχθηκε να αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision 2015.

*Μαρία Έλενα Κυριάκου, η νικήτρια του Ελληνικού “The voice” για το 2014, η οποία αντιπροσώπευσε την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision 2015.

*Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Δώρος Δημοσθένους, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού.

Η εξαιρετική αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνεχή υποστήριξη του Μέγα Χορηγού του Gala, Interros Group, που έχει επίσης υποστηρίξει το θεσμό τις χρονιές 2007, 2008, 2010, 2011 and 2013. Ο Όμιλος είναι ευρέως γνωστός ως πολιτιστικός και φιλανθρωπικός χορηγός στην Κύπρο, διαδραματίζοντας επίσης ενεργό ρόλο στην υποστήριξη ανθρωπιστικών έργων στη Ρωσία και σε όλο τον κόσμο.

Το Cyprus-Russia Gala οργανώνεται και παρουσιάζεται από την Ensemble Productions Ltd, υπό την υψηλή αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας της Κύπρου, κας Άντρη Αναστασιάδη και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ