Γιατί το Facebook έγινε πολύχρωμο;

Οι χρήστες του Facebook μπορούν πλέον να δείξουν την υποστήριξή τους για την ισότητα του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα άτομα, τοποθετώντας ένα ουράνιο τόξο πάνω από τη φωτογραφία του προφίλ τους.

 


Article featured image
Article featured image

Ο διευθύνον σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε το νέο εργαλείο με την ονομασία «Celebrate Pride», μέσω της προσωπικής του σελίδας, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, όπου τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το συνταγματικό δικαίωμα να παντρεύονται.

Το νέο εργαλείο, επιτρέπει στους χρήστες να βάλουν ένα ουράνιο τόξο πάνω από την φωτογραφία του προφίλ τους κάνοντας κλικ πάνω σε ένα εικονίδιο, και με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς την κοινότητα των ΛΟΑΤ.

Στο Twitter, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα μια μικροσκοπική καρδιά σε σχήμα ουράνιου τόξου η οποία θα εμφανίζεται στο tweet σας #LoveWins hashtag.

Εκτός από την υποστήριξη σας στη ΛΟΑΤ κοινότητα, τώρα μπορείτε να εκφράσετε την υποστήριξη σας και στον αγώνα που κάνει η Ελλάδα ΕΔΩ, μετατρέποντας την φωτογραφία σας σε γαλανόλευκη σημαία μέσω του app #greekpride.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ