Το πολυαναμενόμενο iPhone 6S

Το iPhone 6 βγήκε στην αγορά το Σεπτέμβριο του 2014 και πολλοί ήδη περιμένουν την εξέλιξή του, που πιθανότατα θα λέγεται iPhone 6S, ενώ υπάρχουν και φήμες ότι η εταιρεία μπορεί να πάει κατευθείαν στο iPhone 7.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρώτο ερώτημα είναι πότε θα βγει στην αγορά.

Το iPhone 6, αλλά και το iPhone 5S βγήκαν στην αγορά το Σεπτέμβριο και η Apple δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει αυτή τη μικρή παράδοση, οπότε μάλλον δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι για τους επόμενους 2 και πλέον μήνες.

Το δεύτερο θέμα σε ό,τι αφορά στο νέο iPhone, είναι η κάμερα και η σχεδίασή του.

Το iPhone 6 σχεδιαστικά ήταν μία πολύ μεγάλη αλλαγή για την Apple σε σχέση με το iPhone 5S, οπότε και είναι απίθανο η εταιρεία να σχεδιάσει από την αρχή την εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου χωρίς να βρίσκεται ούτε 2 χρόνια σε κυκλοφορία.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής λένε ότι η Apple δε θα επιχειρήσει να φτιάξει ένα τηλέφωνο με καμπυλωτή οθόνη.

Σε ό,τι αφορά στην κάμερα, μία ένδειξη για το τι περιμένουν, βρισκόταν μέσα στον κώδικα του iOS 9. Ο κώδικας περιλαμβάνει φλας της μπροστινής κάμερας, κάτι που δεν υπάρχει στο μοντέλο iPhone 6 και 6 Plus.

Επιπλέον, από τον κώδικα αποκαλύπτεται ότι το επόμενο iPhone θα έχει FaceTime σε υψηλή ανάλυση. Η εταιρεία, όπως είναι προφανές, στοχεύει στους μανιακούς με τις σέλφι.

Επίσης, υπάρχει φημολογία ότι το επόμενο iPhone θα έχει 3 μοντέλα και το καθένα θα έχει διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

Επειδή το νέο iPhone θα φτάσει με το λογισμικό iOS 9, σίγουρα θα είναι πιο ισχυρό και θα διαθέτει αναβαθμισμένο επεξεργαστή.

Επίσης, αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζουμε τι μπαταρία θα χρησιμοποιεί το iPhone 6S, αλλά σίγουρα θα υπάρχει το Low Power Mode του iOS 9 που κάνει την μπαταρία να κρατάει περισσότερο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ