Μαχαιρίτσας-Κότσιρας: ενώνουν τις φωνές τους για την «Αγία Σκέπη»

Article featured image
Article featured image

Δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, σε μια συναυλία στη Λεμεσό, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες έρχονται με σκοπό να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις! Εξάλλου, ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό, η ευκολία τους να «φλερτάρουν» με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση.

Το πρόγραμμα διανθίζεται φυσικά με καινούργιο υλικό, αφού ο Λαυρέντης έχει μαζί του μια ‘Τρύπα στον καιρό… κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουργια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου, ενώ ο Κότσιρας μας υπενθυμίζει πως «Ό,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούργια τραγούδια.

Ξέρουμε καλά πως οι δυο τους δεν θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε!

Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο και περιοδικό Time Out.

Πέμπτη 9 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 21.00, €15 & €20. Πληρ. 25343341. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες της θεραπευτικής κοινότητας «Αγία Σκέπη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ