Αλλαγή χώρου και έναρξη εκπτώσεων για την Βoutique Patrizia Pepe

Η Βoutique Patrizia Pepe, μετά την πολυετή επιτυχημένη παρουσία της και στην αγορά της Κύπρου, «αλλάζει στέγη» και μεταφέρεται από τον αριθμό 3Α επί της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, στον αριθμό 5, στο ιδιόκτητο κατάστημα της εταιρίας Kaldeli Group.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας νέος, ανανεωμένος χώρος, στο χαρακτήρα που ταιριάζει στο ιταλικό fashion brand, υποδέχεται από τις 6 Ιουλίου τη νέα καλοκαιρινή συλλογή τής επωνυμίας, που λατρεύουν οι γυναίκες σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, και σας περιμένει να την απολαύσετε από κοντά.

Δημιουργίες, παπούτσια και αξεσουάρ με τη χαρακτηριστική κομψότητα και τη γουστόζικη πινελιά της Patrizia Pepe, σε ένα καινούργιο περιβάλλον που κατακλύζεται από μόδα και στυλ. 

Με το άνοιγμα του νέου καταστήματος σηματοδοτούνται και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της νέας συλλογής τής Patrizia Pepe με τη μείωση των τιμών να κυμαίνεται από 30% μέχρι και 50%.

Η έκπτωση σε δημιουργίες προηγούμενων συλλογών τής Patrizia Pepe αγγίζει το 70%.

Και το καλύτερο… Με αγορές άνω των €50 σας περιμένει το πιο fashionable δώρο. Ένα βραχιόλι με το λογότυπο της Patrizia Pepe*, που θα σας «συνοδεύει» όλες τις ώρες της ημέρας.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22665004

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ