Κινέζος έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Εκπληκτική είναι η ομοιότητα του προφανώς όχι τετρακοσιάρη Κινέζου Wang Lei με τον άφρονα ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. 

 


Article featured image
Article featured image

Το ανησυχητικό είναι πως η ομοιότητα δεν είναι συμπτωματική αλλά αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης στην υποία υπεβλήθη ο "καμένος" Κινέζος προκειμένου να μοιάσει στο ίνδαλμά του. 

Ο Lei εθεάθη από τους φωτογράφους στο Nanjing, στην πρωτεύουσα της ανατολικής Κίνας στην επαρχία Jiangsu, με τη συνοδό του η οποία έχει επίσης υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εκεί τράβηξαν την προσοχή του πλήθους καθώς περπατούσαν μέσα στην πόλη και ο Wang Lei ως Κιμ Γιονγκ Ουν φωτογραφιζόταν με τους «οπαδούς» του.

Ο Wang Lei συναντήθηκε με την Liu Zixuan, ηθοποιό στο επάγγελμα από το Nanjing, σε μια κλινική πλαστικής χειρουργικής, όταν πήγε για ένα check-up μετά από προσθετική μαστού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε δημοπρασία σπάνια υπογεγραμμένα Air Jordan του Eminem

Article featured image

Πώς ένα παπούτσι εργατών έγινε συλλεκτικό αντικείμενο μόδας

Article featured image

Τμήμα πυραύλου της SpaceX θα συντριβεί στη Σελήνη σύντομα