«United States of Cyprus», λέει ο Πρόεδρος

Έτσι, γιατί τα λιτά, σεμνά και απέριττα δεν χωράνε σ’ αυτό το μεγαλειώδες νησί. 

 


Article featured image
Article featured image

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην εφημερίδα Σαμπάχ, δήλωσε ότι επιθυμεί το επίμαχο… renaming του νησιού να ακούει στο όνομα «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου, το όραμά του όσον αφορά στο… rebranding της χώρας συμμερίζεται και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Συνεχίζοντας σχετικά με το «πρωτότυπο» όνομα που οραματίζεται, ο Πρόεδρος συμπλήρωσε: «Έχει λεχθεί ότι το όνομα που συζητούμε με Ακιντζί είναι το Ενωμένη Ομόσπονδη Κύπρος. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου».

Το μόνο που ελπίζουμε είναι να ζητηθεί και η δική μας άποψη, αν το επιθυμούμε κι εμείς από καρδιάς το ευφάνταστο προτεινόμενο όνομα της χώρας μας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για σχολική εργασία και βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση

Article featured image

Ένας ορειβάτης ξαναβρήκε το σακίδιό του 60 χρόνια μετά την πτώση του σε παγετώνα

Article featured image

Τι κρυβόταν στα χρώματα των έργων της Αρχαίας Αιγύπτου και άντεξαν για χιλιάδες χρόνια